Een persoonlijke noot

Baptist Kurvers in onze altist die altijd met frisse zin en ideeën ons strijkkwartet tot steun is,naast muziekleraar is hij vooral ook onze middenmoot qua klank en ritme.

Frederike Maus studeerde Cello aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Fred Pot en Jean Decroos. Na de Hoofdvak opleiding studeerde zij nog twee jaar voor de aantekening Kamermuziek.

Frederike is celliste bij Theater Orkest Max Tak. Dit orkest brengt familievoorstellingen waarin muziek, en theater een geheel vormen.

Naast deze werkzaamheden in het Muziektheater speelt Frederike o.a. bij Philhamonia Amsterdam, een orkest dat zich toelegt op koorbegeleidingen.


Als cello docent werkt Frederike bij de Muziekschool Amsterdam Noord en bij Muziekschool Gerard Boedijn in Hoorn.

In 2014 voltooide Frederike de opleiding ODM aan het Conservatorium van Amsterdam en is sindsdien werkzaam als muziekdocent op verschillende basisscholen en werkt bij het Leerorkest.

Even ons voorstellen:


Zie op deze foto Peter Vinken die aan het management van de bladmuziek winkel "Highland Music" staat, bijna al van ons repertoire komt uit zijn winkel.

Naast vioolleraar is hij ook een begenadigd dirigent.Gregor Overtoom is naast vioolleraar ook uitvoerend musicus in orkesten en ensembles en tevens in de oude muziek.

Lichte muziek waaronder jazz filmmuziek en tango muziek is tevens zijn ware passie.

© Copyright. All Rights Reserved.